Tutti is terug gevonden

1f3e14qy_1526886017048-875732717.jpg

Ik had Tutti, onze zwarte kat, al een hele dag niet gezien, wat heel vreemd was.
Ze had ook niet uit haar bakje gegeten. Ik heb de hele buurt doorgelopen en mensen en buren gevraagd of ze Tutti gezien hebben. Niemand wist iets. Ik heb haar naam geroepen.. geen reactie.
Totdat ik me opeens herinnerde dat de buren net die dag op vakantie gingen.. zou ze hun caravan zijn binnengegaan? Ik moest er niet aan denken.. dan zou ze nu in Frankrijk zijn.. ik ging even kijken voor het raam en riep weer.. en ja hoor daar verscheen onze Tutti doodleuk voor het slaapkamerraam van de buren.
Ik was ontzettend blij dat ik haar had gevonden, maar hoe kon ik haar uit het huis krijgen? Gelukkig bleken de andere buren nog sleutels van hun huis te hebben.
Ik ging Tutti gauw bevrijden en al gauw kon ik haar spinnend nam in mijn armen nemen!