We have a winner!

tzlcp2ny_D5C6390A-F62E-4E83-8773-C7268DBBAE13.jpeg

Tsja, en dan blijkt je zwart/witte kat op avontuur te zijn.
En ga je op zoek en zie je in ene alleen maar zwart witte katjes, maar niet diegene die je wenst te zien.
Kom je in de wereld van ‘kat vermist’, word je flyer koningin en poster ophang fanaat, bosjesstruinster en blijkt dat heel veel mensen om je heen, bekenden en onbekenden, met je mee leven, tips delen en ook op de uitkijk staan. Bijzonder hartverwarmend.
Geduld is een schone zaak al wordt dat danig op de proef gesteld en dan in ene... hoor je Miauw miaaaauuuuuuw... Je springt uit bed, rukt t gordijn open en kijkt in de achtertuin. Eerst zie je de buurkat op n muurtje. En dan hoor je t weer..Miauw miauw en zie je hem staan. Huh? Ben ik in dromenland of is t echt waar? Schiet er door je heen. T blijkt echt waar, want dáár, ja daar in de achtertuin blijkt in ene die zwart witte van jou te staan! Bizar!
Hoe goed we dagelijks ook gezocht hebben, de allerbeste zoeker blijkt je kat zelf te zijn! We have a winner! Echt bijzonder!