Poes Mila weer terecht na 2 jaar!

zwarte kat

In februari 2016 kwam plotseling onze tweejarige poes Mila niet meer thuis. We hadden nog een poes en het gebeurde wel vaker dat ze iets langer wegbleef, maar na een paar dagen wisten we, dit is fout. Rondgezocht én Amivedi ingeschakeld, maar na een aantal weken vergeefs zoeken en navragen begon de hoop op een goede afloop wel weg te vagen.

Doordat onze overgebleven poes altijd een speelvriendinnetje gewend was, besloten we na verloop van tijd via het nabije Dierenasiel in Helmond een nieuwe poes te nemen. Deze twee zijn inmiddels grote vriendinnen geworden (7 en 1,5 jaar oud). Afgelopen week donderdag werden we 's ochtends gebeld, dat onze poes was gevonden! In Breda, ruim 70 km verderop. Daar was een mooie donkere poes al een week steeds bij een winkel komen aanlopen. De eigenaresse had haar wat brokjes gegeven en bemerkte dat het een goed gesocialiseerde kat was. Via de dierenambulance werd de chip gecheckt en wij werden gebeld!

Inmiddels is Mila alweer een week bij ons en zijn we dolgelukkig met haar. Met de twee andere bewoonsters is het nog even wennen, maar het lijkt erop dat we drie vrolijke vrouwelijke musketiers in huis hebben. Waar ze geweest is zullen we nooit weten. We geven eerlijk toe, dat we niet meer verwacht hadden haar ooit nog terug te vinden, maar wat waren wíj blij met het belletje dat ze er weer was! In elk geval voor alle anderen hier: nooit opgeven, blijven communiceren en je ziet dat het goed kan komen!