Siep gevonden!

cat 5

Siep woonde altijd in een appartement en is nooit buiten geweest. Sinds een paar weken heeft hij een huis met tuin waardoor de wereld voor hem open gaat! Op de 2e paasdag vroeg in de ochtend is hij naar buiten gegaan en niet meer teruggekomen. Ik heb de vermissing gemeld bij amivedi, NDG en het asiel. Poster op de site van amivedi gemaakt en via Facebook en brievenbussen verspreid. Ik heb zoveel reacties gekregen, heel fijn. Alle meldingen kwamen ongeveer uit dezelfde straat en uiteindelijk kreeg ik een berichtje van mensen die hem regelmatig met hun kat in de tuin zagen zitten. Ik heb daar zijn naam geroepen en gerammeld met een bakje snoepjes. Ik denk dat hij mij naar huis gevolgd is want vlak nadat ik thuis kwam, kwam een enthousiaste maar hongerige Siep naar binnen gerend!