Flipke is terug

jhag1b1o_flipke en simba.jpg

Wie had dat verwacht, na 9 maanden backpacken is mijn Flipke weer terug! Voor een dierenvriend misschien wel het ergste wat met je beestje/vriendje kan gebeuren, opeens is die weg en je hoort en ziet niks meer. De angst dat iemand hem iets heeft aangedaan of dat het beestje ergens verdwaald langs de weg loopt blijft. Zelfs na 9 maanden, ergens blijf je hoop houden dat je hem weer terug vindt, maar die hoop wordt met de week minder.

Dan krijg je opeens een telefoontje van een lieve mevrouw uit Gulpen "hallo volgens mij heb ik je kat gevonden zou je eens kunnen komen kijken" Mijn eerste gedachte was zou het dan echt? Eenmaal aangekomen in Gulpen zag ik mijn Flipke omringd door 3 dames (zal die wel leuk gevonden hebben :D) de mevrouw die hem gevonden had, een buurvrouw en een vrijwilligerster van AMIVEDI. Flipke is iets donkderder geworden maar we konden gelukkig via de chip aantonen dat het daadwerkelijk mijn Flipke was. Hij is nu gelukkig weer thuis en kan weer met zijn vriend simba spelen.

Nogmaals bedankt voor dit geweldige paascadeau groetjes, Pascal