Billy thuis na twee jaar

910oza2l_image.jpeg

Gisteren kreeg ik een telefoontje van een mevrouw die bij Amivedi werkt. Twee jaar geleden had ik namelijk mijn kater Billy als vermist opgegeven. Ik heb haar toen ook gesproken, en verteld dat hij typische kenmerken had, dus makkelijk te herkennen was. Ook was hij heel erg aanhankelijk. Echt een knuffelkater. Hij werd enorm gemist!

Maanden gingen voorbij, ik had ook nog een oproep op Facebook geplaatst, maar helaas geen reacties. Na een paar maanden nog een keer geprobeerd, maar had mezelf er al bij neergelegd , en in mijn gedachten afscheid genomen. Tot gisteren mijn telefoontje afging. Wij hebben een kater in ons asiel zitten die echt op Billy lijkt. Ik geloofde het niet, dat kan toch niet.

Op 19 april ben ik er naartoe gegaan en ik herkende niet alleen hem, maar hij mij ook. We werden helemaal doodgeknuffeld. Eenmaal thuis zocht hij meteen zijn favoriete plek weer op, en liep mij de hele tijd achterna. Echt ongelofelijk. Ik ben jullie zo dankbaar. Wat goed dat jullie er zijn. Ook in het asiel werd hij heel goed verzorgd. Alleen maar love! Maar vooral de dame van Amivedi, die zich mijn verhaal herinnerde, dank u wel!

Billy van vermist op maart 2016 naar weer thuis op 19 april 2018.