Tweety op avontuur

a066nsk3_Tweety.jpg

Tweety, mijn parkietje is terug van weggeweest. Een mevrouw belde haar dochter op en verteld dat ze een tam parkietje gevangen heeft in haar tuin. Ze stuurde een foto van het parkietje naar haar dochter. Direct na dat haar dochter het parkietje zag haar dochter melde ze dat ze toevallig posters zag hangen met een foto van een ontsnapt parkietje in de omgeving admiralengracht.

Terwijl dat toch wel een afstand is weet je maar nooit of het wel de juiste zou zijn. Vervolgens belde ze mij op en vertelde ze mij dit. Ik ging dus naar Osdorp met weinig hoop dat het Tweety was vanwege de afstand.

Het parkietje was goed opgevangen door een ontzettend lieve en aardige mevrouw. Ik heb hem meegenomen naar huis om uit te zoeken of en hopende dat hij het echt was. De volgende dag wist ik 100 procent zeker dat hij het was Tweety kan namelijk wat woordjes uitspreken, dus toen hij de volgende dag op z’n praatstoel zat en ik aan z’n gedrag kon merken dat hij zich helemaal thuis voelde wist ik het.

Tweety was op avontuur, maar is weer terug dankzij deze twee lieve mensen. Dank jullie wel!