Joehoe Moos weer thuis

Moos (1)

3 Maart 2018 heeft onze Moos nog gezellig mee zitten lunchen waarna ze naar buiten is gegaan. Zelf waren we er niet en kregen op 5 maart een telefoontje van onze dochter dat ze al 2 nachten niet thuis was geweest. Ze zijn gelijk gaan zoeken, roepen en navragen, daarna alles online gedeeld wat als een speer ging. Alle eventuele meldingen afgegaan maar helaas.

Vorige week begon de moed ons in de schoenen te zakken totdat ik bij de dierarts was voor de andere katten. Daar vertelde de assistente dat haar kat 8 maanden was weg geweest. Nou dat worden nog meer slapeloze nachten voor me.

Maar vandaag hoorde ik het luikje wat van binnenuit dicht zat en liep naar de gang omdat de andere katten binnen lagen. En ja hoor daar zag ik 2 kraalogen mij angstig aankijken. Ik deed snel de voordeur open en riep ja Moos en tranen rolde over mijn wangen van blijdschap. Ze is vermagerd, heel angstig en onwennig dus de komende dagen proberen we haar binnen te houden en met veel geduld en liefde haar weer eigen te laten voelen met ons samen.

Iedereen dank je wel voor alles!