Puck weer gevonden

Naamloos (1)

Puck is weer gevonden! Na een ruime week van flyeren, rond lopen zoeken en roepen, werd ik 8 dagen na vermissing van onze Puck gebeld door iemand die hem 1 of 2 dagen geleden waarschijnlijk had gezien. Ik had 2 dagen ervoor ook al een melding gehad maar dat was een hele andere kant van de wijk.Toch gelijk nog maar erheen roepen en rammelen door de hele wijk.

Ik had het eigenlijk net opgegeven en was op de terug weg naar huis en dacht, dan loop ik net anders terug als heen, en ja hoor op mijn roepen werd geantwoord en nog een paar keer geroepen en ja weer antwoord. Dat klonk als onze Puck! Ik kon het niet geloven, zo snel als ik kon erheen gerend en daar bij de schuttingen van tuinen onder de bosjes zat ie. Toen ik er was kwam ie naar mij toe. Hij is zwaar vermagerd, maar leek verder oké. Ik ben zo blij! Dankzij het flyeren heeft iemand hem gezien en de moeite genomen om mij te bellen. Hij zat dus niet heel ver weg maar was wel verdwaald. Ik ben zo blij dat ik op de terugweg ook nog ben blijven roepen.

Iedereen sterkte met zijn vermiste huisdier, houdt moed, blijf flyeren en zoek met de Amivedi tips. Soms worden ze dus echt weer gevonden!