Na twee jaar terug

1yddm8w7_20130812_135336.jpg

Daisy verdween februari 2016 bij mijn ouders en ondanks posters en alle buren benaderd te hebben was ze spoorloos. Mijn moeder is altijd blijven zoeken en heeft altijd volgehouden: Daisy komt weer.

Dus de mand bleef staan. Januari 2017 overleed mijn moeder en in juni overleed ook mijn vader, maar ondanks alle verdriet bleef ook bij ons als kinderen de vraag, waar is Daisy toch gebleven. Februari 2018 komt er een bericht op Facebook, er is een grijze kat aankomen lopen bij mensen en ik kijk naar haar foto en herkende haar direct. Daisy is terug in Muntendam, ze werd liefdevol opgevangen door een oud klasgenoot en zijn familie. Ik ging op bezoek bij Daisy met de intentie om haar mee te nemen, maar ik zag dat ze een zeer goed tehuis had gevonden en besloot dat zij bij hun mocht blijven. Maar waar ze de afgelopen twee jaar is geweest blijft onduidelijk, ze had wel een ander halsbandje om toen ze werd gevonden, dus waarschijnlijk heeft iemand haar in huis genomen, niet wetende dat er twee bejaarden mensen tot aan hun dood op haar hebben gewacht.

Voor mij als de eerste eigenaar van Daisy heb ik haar acht jaar gehad en daarna is ze bij mijn ouders gaan wonen. Het is het fijn om te weten dat ze terug is. Lieve Daisy ik wens je een fijn leven toe bij je nieuwe baasjes en ik weet dat ze heel goed voor jou zorgen.