Onze kater Google is naar anderhalve week weer thuis!

poes2

Op zaterdag 26 januari kwam Google niet. Gewoonlijk zou hij thuis om aandacht, eten en zijn schoonheidsslaapje komen vragen. Zaterdagmiddag maakten we ons al behoorlijk ongerust en zijn achter ons huis gelegen bos gaan zoeken en roepen. Al roepend door het hele dorp gefietst, posters opgehangen, diverse buurtbewoners geïnformeerd, Facebook gespamt, en  een melding bij Amivedi gemaakt. In de tussentijd werd het weer ook steeds slechter, eerst begon het heel hard te regen en de dagen daarna begon het ook met vriezen, maar nog steeds niks over onze Google. Dezelfde dag ging om 21:45 de telefoon. Iemand had Google gevonden op zeker vier kilometer afstand van huis. Al mauwend gaf hij duidelijk aan dat hij iemand hulp nodig had. De vinder nam Google meteen mee naar huis en heeft hem geregistreed op Amivedi. Dezelfde avond keken we op de website van Amivedi en zagen we hem. Op dat moment wisten we zeker dat hij het was.

Gelukkig is hij weer veilig thuis!