Iyanla is weer terug

poes1

20 december 2017 is Iyanla niet meer thuis gekomen, haar opgegeven bij Amivedi, op Facebook gezet, briefjes bij de buren en of ze in de hun schuur willen kijken..... geen reacties. Na week nog maar keer op Facebook.....weer niks. Na weken hadden we de moed opgegeven, waar is ze? Wat zou er toch met haar zijn gebeurd?? Totdat we afgelopen dinsdag werden gebeld door Amivedi. Ze is gevonden en ligt in sterkliniek Alphen, we konden het niet geloven. Ze leeft nog, na 7 weken....zwaar uitgehongerd, uitgedroogd en apathisch, maar we gaan ervoor, ze moet, zo'n vechtertje. Waarschijnlijk heeft ze al die tijd bij de achterburen in de schuur gezeten, daar is ze uiteindelijk gevonden. We zijn enorm blij dat ze er nog is. Dus alsjeblieft laat je diertje chippen (controleer wel regelmatig of de chip nog werkt, daar is het bij ons mis gegaan)en bij vermissing geef haar op bij Amivedi.