Oude stadsboerderij in Gramsbergen

cat animationn

Ik wil nog wel even vertellen hoe mijn kat weer terug kwam! Ik woon in een oude stadsboerderij in Gramsbergen, aan de ene kant is mijn keramiekatelier. Er is tussen de 2 huizen een smal gangetje, waar de kat, via mijn binnenplaatsje verder Gramsbergen in kan. Kadastraal gezien woon ik Kruisstraat 5, in Gramsbergen, Ook in de Kruisstraat staan de huizen dicht op elkaar. vanuit de Kruisstraat is ook zo'n gangetje, waardoor hij naar binnen kon! Dat gangetje had ik echter afgesloten, omdat ik steeds duiven naar binnen zag kruipen! Ik had een tijd geleden veel duivenoverlast.

Gistermorgen bedacht ik dat ik die plantenbak eens even zou weg schuiven. Een goede ingeving, want tot mijn grote verbazing: daar kwam de kat aanlopen ! Beiden hardstikke blij, de kat net zo veel als ik. Ze had in ieder geval wel lekker droog, en misschien ook wel warm gezeten! Ik vind het wel heel erg knap dat ze deze ingang had gevonden, ik heb haar pas iets meer dan een week, dit was niet het gangetje waar ze uit was gegaan, en dat ze dan nu al weet dat ze daar er ook in kan.

 Inmiddels toch maar zo'n adreskokertje gekocht, ik vermoed dat dat wel heel veel problemen kan voorkomen. Ik was wel heel erg heel erg blij met jullie hulp en heb imiddels een donatie gedaan.

 

Nogmaals bedankt!

 

Lettie Gerber