Hoera onze Bokser is weer thuis

Bokser (2)

Gistermiddag werd ik door medewerker Jolanda van ‘Kat in Nood’ gebeld, dat Bokser afgelopen zaterdag bij hun was binnengebracht. Hij is van half juni door een oudere man aan de Groningerstraat, dus vlak bij ons, in huis gehaald en werd door hem gevoed. Volgens een buurvrouw werd hij al geruime tijd bij hun in de tuin gesignaleerd en hebben ‘onze vent’ via Amivedi bij ‘Kat in Nood’, gebracht. Mede dank zij jullie is Bokser als vermist aangemeld bij Amivedi.

Gelukkig is hij na 8,5 maanden toch weer bij ons thuisgekomen, wij hadden dit niet meer verwacht, zo zie je maar weer, geduld is een schone zaak. Bokser is nu ook gechipt en staat nu geregistreerd, dat is toch wel een prettige gedachte. Bokser voelt zich al weer aardig thuis, hij moet nog even wennen aan Oscar, die ondertussen ook bij ons is komen wonen. Hartelijk dank voor jullie inzet en goede zorgen, wij zijn super blij! Met een warme wintergroet, Garry & Anneke Renkema en een poot van Bokser