Waarom een chip handig is

4ckldawp_beauty.jpg

Sinds 25 juli 2017 was mijn kat Beauty vermist. We hebben er alles aan gedaan om haar de zelfde dag terug te vinden, maar helaas. Op den duur ga je niet meer geloven in de terugkomst van je poes en hebben wij ons erbij neergelegd dat we haar voorgoed kwijt waren.

Tot gisteren! Ik werd getagd via Facebook dat mijn kat waarschijnlijk gevonden was. Dat geloofde ik natuurlijk niet, hoewel toen het gemis weer even de kop opstak. Even later werd ik gebeld door de dierenambulance. Die waren op de melding afgegaan, hebben de chip uitgelezen en: jawel hoor, die stond op mijn naam. Je hebt werkelijk geen idee wat er toen door me heen ging. Ik heb serieus een paar traantjes gelaten van geluk.

Beauty is terug! Ongeloof, blijdschap, alles door elkaar, wat een emotie's. Na zeven maanden je poes weer terugkrijgen. En, wat ik nooit had verwacht, ook gewoon weer haar plekje tussen de andere katten terugkrijgen. Niet blazen, niet lelijk doen, haar eigen plekje op de bank weer ingenomen enzo lijkt het alsof ze nooit is weggeweest. En weet je dan wat het meest vreemde is aan het hele verhaal? Ze is gevonden bij ons in de straat, vlakbij huis!

Wij zijn heel erg blij dat ze er weer is en voorlopig mag ze de eerstkomende weken eerst eens lekker bijkomen van haar avontuur.

Groet van een gelukkige Beauty en een nog gelukkiger vrouwtje.