James vd Tiendweg West

cat cartoon

James is een boerderijkat die mij uitkoos om zijn nieuwe mama te worden toen zijn moeder niet meer terugkwam. Na een hele middag gillen en piepen nam ik haar mee. James werd een flessekind en met vallen en opstaan werd hij groot en kreeg broertjes en zusjes en werd vader van een heel mooi nest. Een familie van. Vorige week kwam hij niet thuis. Het was een week van lopen roepen, traantjes en slapeloze nachten. Gelukkig heb ik Amivedi gevonden. Ik begon daar James te zoeken en daar was hij dan veilig bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond vlakbij mijn huis. Ik ben dus gewoon vergeten hem te laten chippen, hoe stom! Gelukkig hebben we James door bemiddelen van Amivedi en Stichting Zwerfkatten Rijnmond weer gevonden. Op de terugweg hebben we elkaar beloofd dat dat nooit meer mag gebeuren.

Groetjes van James en mij!