Tadi van vermist, naar gevonden

eqkt8hpy_IMG_20180213_211316.jpg

Zondagmiddag was Tadi aan het spelen met zijn katten vriendinnetje botje. Ze kwamen even binnen en waren net zo snel weer naar buiten en misschien een kwartier later was Botje er nog, maar Tadi spoorloos verdwenen. We zijn direct gestart met zoeken en zijn vermissing via diverse kanalen gaan delen. Wat later op de avond is een vriendin komen helpen. Zei en haar hond Argos zijn gaan speuren. Die avond hebben we helaas geen Tadi gevonden. De volgende avond zijn we weer gaan zoeken. Ik ben door de wijk gaan lopen en Botje en mijn andere kat Izzy liepen mee, maar helaas hadden we geen succes met het vinden van Tadi. Iets later op de avond ben ik met een andere vriendin dezelfde route gelopen. Wij hadden Angel, een hond die Tadi kent, meegenomen. Angel deed op sommige punten hetzelfde als Argos de avond ervoor. Uiteindelijk waren we terug in onze straat en Angel stopte ergens om in een tuin te ruiken. De manier waarop hij mij stopte vroeg ik mijn vriendin om even te wachten. Angel bleef een geur opsnuiven terwijl ik riep heel rustig Tadi riep. Ik hoor iets, dus riep ik zijn naam nog eens. Een miauwtje volgde en ik keek in de richting van het geluid. Daar zag ik een kat zitten, een zwarte kat. Doordat het donker was kon ik niet goed zien of het Tadi was. Mijn vriendin nam wat afstand met Angel en ik riep nog een paar keer rustig de naam van Tadi. Vervolgens kwam hij uit de tuin. Ik pakte hem op en zag dat het Tadi was. Hoewel het moeilijk was ben ik rustig gebleven omdat ik nog zo'n 150 meter naar huis moest lopen. Eenmaal thuis, kon ik wel een gat in de lucht springen van blijdschap. Ik had Tadi terug, wat een opluchting.