Catootje na 5 weken weer thuis

zbfn09uq_IMG_0210.JPG

Onze poes Catootje was de hei op gegaan en de weg kwijtgeraakt vreesden we. helaas. Na 5 weken van zoeken, flyeren, rondfietsen, rondlopen, roepen, rammelen en vragen kwam het verlossende telefoontje. 'Bent u uw kat kwijt?' Ze zat 5 kilometer van huis, met een snelweg tussen ons huis en haar vindplaats. Cato draagt een kokertje met adres en telefoonnummer (en is gechipt). Een leidster van het kinderdagverblijf waar ze 1 dag rondhing was zo alert om het kokertje open te maken. Een kwartier na haar telefoontje had ik haar weer vast! Waarschijnlijk heeft ze al die tijd rondgezworven en geleefd van de jacht. Ze is zichtbaar afgevallen, maar we zijn zo blij dat ze zo goed voor zichzelf gezorgd heeft. Juist omdat ze een halsband draagt vreesden we dat ze niet zo snel opgemerkt zou worden als verdwaald katje. Gelukkig werkte het verspreiden van flyers om mensen alerter te maken. Ik ben dan ook vaak gebeld. Helaas was het steeds een andere kat, tot dan eindelijk dat ene telefoontje. Amivedi: bedankt dat jullie er zijn. De optie om posters en flyers te maken vind ik heel fijn, en de verhalen van andere zoektochten naar katten hebben me heel veel hoop gegeven.