Na 4 dagen herenigd ♡

os0n2tt3_IMG_20181217_002343.jpg

12 december 2018 was mijn 5 jarige kater ineens spoorloos verdwenen, had al snel een naar gevoel hierover en ben meteen gaan zoeken.

Naast de 12 flyers die ik op lantaarnpalen in de wijk had getaped, had ik ook advertenties geplaatst op verschillende Facebook pagina's (van de omgeving) en op Amivedi.
De deuren in de wijk langsgegaan om te vragen of ik in hun schuur mocht kijken, veel mensen tijdens het zoeken aangesproken, maar niemand had hem gezien of gehoord.
Alsof hij in rook was opgegaan.

Ik kon er niet van rusten of eten, ik voelde me verschrikkelijk. Wat was er met hem gebeurd? Hij zat een andere kat achterna en ineens nergens te bekennen.
Wist dat als hij in de buurt zou zijn, hij zou reageren, want hij is verbaal net zo aanwezig als een mens. Elke dag was ik continu bezig met hem zoeken.

Na 2 dagen zag ik een advertentie op Amivedi wat op hem leek, maar de foto's waren wat onduidelijk om er zeker van te zijn en kon niet meteen in contact komen met de adverteerder. Kon het niet laten wachten, dus ben erheen gegaan, bij de adverteerder een filmpje van de kat gezien met geluid en toen wist ik dat het hem niet was.

Die avond gezocht naar een speurhond, die was helaas niet beschikbaar. De 3e avond kregen we de 1e tip, door een buurtbewoner, zijn hond reageert overduidelijk op katten en kwam melden dat dit 500 meter verderop was gebeurd, maar helaas niets gevonden. Nog met een warmtecamera gaan zoeken, maar zonder succes (werkt overigens wel goed!).

Het begon die avond ook te sneeuwen en voelde me zo rot met de gedachte dat hij waarschijnlijk in de sneeuw buiten lag. De 4e dag weer gaan zoeken en 's middags werd ik anoniem gebeld met de gouden tip. Diegene had hem de afgelopen nacht ongeveer 900 meter van huis gezien.

Die middag gaan kijken, maar zonder gehoor. Wel gezien door een medewerker van het hotel en we zouden gebeld worden als hij er weer was.
Die avond met de hond uitlaten toch in de buurt weer gaan kijken en ja hoor, eindelijk hoorde ik een bekende mauw. We waren ontzettend blij, hij vertoefde daar de afgelopen dagen. Mensen hadden hem verzorgd en hij mocht buiten in een mandje met deken slapen (ze hebben zelf een kat), zo ontzettend fijn.

Had niets beters kunnen wensen. Zover ik weet ongedeerd en weer fijn thuis. Nu kunnen wij allen weer bijkomen en van elkaar genieten. Ons geluk kan niet op!