Eddi onze poes terug 😊

93tgyrqw_IMG_20181123_193730.jpg

Onze poes Eddi is bijna drie weken weg geweest!

We hadden overal gezocht in het dorp, rondom en in de omliggende dorpen.
Ook overal flyers opgehangen, amivedi, dierenambulance, dierenbescherming ingeschakeld.
De databank ook want Eddi is gechipt. Bij de mensen thuis geweest en in schuurtjes gekeken.

Afgelopen vrijdag eind van de middag, het was donker, liep ik aan de andere kant van het dorp. Daar zag ik een katje lopen, ik roepen en ja tot mijn grote vreugde was dat Eddi .

Ze kwam er direct aan lopen ik kon het bijna niet geloven! Mauwen en kopjes geven, Eddi was zelf ook heel blij! Thuis gekomen was ze erg hongerig en dorstig natuurlijk en ze is nu nog wat aan het bijkomen, maar het gaat supergoed en elke dag ben ik weer zo blij dat ik net op dat moment daar was waar zij was!

Bij ons in het dorp waren de mensen heel meelevend en hulpvaardig dat scheelt ook een hoop. Ik ben wel een aantal keren gebeld of mensen kwamen bij de deur dat ze onze kat gezien hebben. Je moet altijd hoop houden dat je kat terug komt, want het kan altijd ! We zijn weer helemaal gelukkig 😊🐱