Yes...SISI is weer terug

Sisi

Onze Sisi woont sinds een paar maanden bij mijn vriend die een tuin heeft.

Sisi blijkt met haar 12 jaar een echt aagje te zijn.
Ze scharrelt graag rond op t achterpad maar na flink wat vlooien te hebben opgelopen buiten hadden we haar kort geschoren. Op 1 van haar "scharreltochtjes" ( precies bij de eerste flink regenachtige dagen met veel wind) kwam ze niet terug.

Wegens haar vacht waren wij toch bang dat ze dit niet zou overleven...een voormalig binnenkat, geen vacht op haar rug en buikje en koud nat en guur weer.
Uiteindelijk toch amivedi ingeschakeld samen met de buurtsupermarkt, benzinepomp en basisschool.

Na enkele dagen zoeken hebben we de moed opgegeven met buiten zoeken. Tot na 4 dagen de benzinepomp belde, ze hadden haar mogelijk gespot.
Wij weer zoeken, en nee geen Sisi te vinden.
Na 6 dagen kwam mijn vriend thuis van zijn werk en wat bleek, haar maatje ( ander kat ) hobbelde naar beneden en tot grote verbazing kwam Sisi erachteraan hobbelen.

Ze heeft uiteindelijk zelf haar weg naar huis gevonden. Inmiddels loopt Sisi weer vrolijk buiten te wandelen maar nu met een zender.

Desalniettemin zijn wij Amivedi heel dankbaar voor al de hulp die zij geboden hebben en mede ook het luisterende oor gaven. Fantastische mensen!
Door een eigen buurtinitiatief wil ik hen ook graag uitnodigen om een keer aanwezig te zijn bij een van onze wijkevenementen waarbij zij wellicht een grotere bekendheid kunnen krijgen en een podium voor hun platform.