Vermiste kitten 6 maanden Valkenswaard

ev7gw517_Rinus gevonden.jpeg

Op 31 oktober rond 13:00 is Rinus op pad gegaan en niet meer thuis gekomen.

Na 24 uur begonnen wij ons zorgen te maken en hebben we de vermissing vermeldt via amivedi, dierenambulance, dierenarts en social media.
Vervolgens werden we op 1 november rond 9 uur gebeld door iemand van Amivedi. Die ons ervan op de hoogte bracht dat hij gespot was.

Ik kreeg een telefoonnummer van een mevrouw die haar kat al 4 weken kwijt is. Ze vertelde dat een andere mevrouw haar gebeld had met de informatie dat ze misschien haar kat had gevonden, dit bleek dus onze kat te zijn.

Toen ik de gegevens kreeg van die mevrouw stuurde ze een foto door en dat was inderdaad onze kat. Hij was 2 km verderop gelopen.
Hij zat bij haar in de tuin en ze had hem al eerder brokjes gegeven omdat hij verdwaald overkwam.

Tijdens ons telefoongesprek was onze kat in haar tuin en vroeg ik haar of ze de kat kon binnen lokken met eten en zijn naam te roepen. Het duurde nog geen 10 seconden en onze kat was binnen bij haar.
Ik ben toen op de fiets gestapt en heb de kat opgehaald. Ik schrok wel want blijkbaar is onze kat van een bos over een drukke weg heengelopen.
Hij is gewent om mee te lopen met ons en loopt graag mee met andere mensen.

We waren op bezoek bij familie met de fiets en hoogstens 3 uurtjes weg, maar in die tussentijd was hij al weg. Eerder is hij ook al meegelopen met andere mensen en hebben ze het asiel gebeld.

Onze kat is een echte puber blijkbaar. We hebben vooral bij ons in de buurt gelopen, gefietst en geroepen met een speeltje dat hielp niks. Maar we hadden niet verwacht dat hij zo ver de andere kant was gelopen over een drukke weg.

Onze kat was door Amivedi binnen 2 uurtjes gevonden! Hij was nog geen 5 minuten thuis en meneer had het hele huis weer op de kop.

We zijn erg dankbaar! Dankjewel!