All you need is love moment

0fmf5k28_2018-10-03 20.52.24.jpg

Wat een rotdag vandaag, niet weten waar je kat is, verschrikkelijk!

Langs alle wegen gelopen, overal geroepen in de buurt, iedereen gevraagd en ingelicht.
Mijn kinderen en de buren hielpen mee zoeken, het leek allemaal voor niks tot mijn zoon zei: "heb je op de beelden van de beveiligingscamera gekeken?"

Wij hebben een chocoladefabriek en wonen er boven. Vanaf 15:00u in de kantine beelden kijken van gisteravond met in- en uitlopend personeel met allemaal goed bedoelde adviezen en tranen in mijn ogen.
Toen ik haar opeens op camerabeeld langs de kant van de fabriek zag scharrelen. De beelden waren zwart/wit en niet scherp maar ik kon zien dat zij het was. Daarna de beelden van de nacht waar ze ook weer een paar keer dezelfde route liep.
De laatste beelden van 6:20u gaven me hoop dat ze dus nog in de buurt was gebleven.

Mijn kat, een Ragdoll, is altijd binnen en ontzettend aanhankelijk bij iedereen. Ik vreesde dat ze misschien was meegenomen door iemand. Inmiddels was de avond ingevallen en na 4 uur camerabeelden kijken (uit wanhoop) ben ik weer naar buiten gelopen en gaan roepen en opeens zag ik op 50 meter afstand in het schemer een wit koppie door het hek van de buren, dan kan toch niet... dat zal toch niet... en ja ze reageerde op mijn stem en kwam al mauwend naar me toe gelopen.

Ik kon niks meer zeggen alleen maar huilen van geluk. Zo blij dat ze weer terug is.