Tara Tijger na 3 jaar vermist gevonden.....helaas overleden

zf0v9ylo_fotos van iphone 002.JPG

Afgelopen donderdagavond werden wij gebeld door de dierenambulance die de verdrietige mededeling hadden dat onze Tara Tijger was overreden.

Wat een schrik en heel raar om dit te horen want Tara is sinds 3 jaar vermist!
Zij is gevonden op 700 meter van ons huis.
Door een mevrouw, die Tara wel herkende uit de buurt en ook wel eens voerde. We zijn verdrietig en vragen ons af, hoe zijn de afgelopen jaren voor Tara Tijger geweest.
Ze zag er niet uit als een verwaarloosde zwerfkat, bij wie heeft ze gewoond, waarom kwam ze niet thuis want o, o wat zat zij dichtbij.

ALLES hebben we er aan gedaan om haar terug te vinden en tot donderdagavond werd elke rode poes door ons bekeken. We hebben zelfs 2 andere rode gevonden poesjes in huis gehad en de dierenambulance laten komen om de chip na te laten kijken. We tasten in het duister, misschien is er nu een ander gezin verdrietig omdat zij 'hun' Tara kwijt zijn ??

Mensen , als je een vreemde poes voert of een aanlopertje hebt, bel dan de dierenambulance alstublieft. Zij checken gratis alles voor je en net als Amivedi staan ze voor je klaar.
Als dat wel was gebeurt dan was Tara Tijger misschien weer thuis gekomen en herenigt met haar zusje Sproetje.

Nu hoeven we niet meer te zoeken en toch elke keer weer op de plaats te kijken als we iets op het raam hoorden want, Tara Tijger is er niet meer.
We hopen dat ze het de afgelopen 3 jaar goed heeft gehad.

En bedanken Amivedi, de Dierenambulance en alle mensen uit de omgeving die toendertijd zo met ons mee hebben gezocht. Willy en Wim