Ollie is weer thuis!

49n48rll_poesjes en Boris 011.JPG

Altijd komt Ollie samen met de andere poezen 's avonds om 9.00 uur binnen voor een lekker hapje en blijven ze binnen voor de nacht! Maar afgelopen zaterdagavond 20 januari geen Ollie te bekennen. Dus roepen, roepen en nog eens roepen...geen Ollie! Misschien ergens opgesloten geraakt, de volgende dag maar even afwachten(is weleens eerder gebeurd met z'n zusje). Zondag nog steeds niet, dus dan actie ondernemen Amivedi plaatsen en flyers rondbrengen door het hele dorp. Zoeken en roepen...niets! Elke dag uitkijken en rondje het dorp lopen en zoeken. Totdat er vrijdagmiddag een mevrouw uit een straat verderop aanbelde met het bericht "Er zit een zwart-witte kat bij mij in de keuken en die is panisch". Deze keuken is een deel van het grote huis wat niet bewoond wordt, dus ze komen daar niet vaak. Mijn zoon is snel meegelopen en vond onze Ollie daar verstopt achter de oven. Gelukkig hij is er weer, gezond en wel! Waarschijnlijk door een open raam naar binnen gegaan, iemand heeft het raam dicht gedaan en zo ingesloten geraakt! Door de flyertip van Amivedi wist de mevrouw dat onze kat zoek was! Heel hartelijk dank Amivedi voor de tip en het plaatsen van de vermissing!