Soof is weer thuis

qcb7xoe9_Soof.jpg

Sinds 11 november was Soof vermist, niet thuisgekomen na een middagje buiten geweest te zijn. In de dagen daarna Amivedi ingeschakeld, posters opgehangen, flyers rondgebracht, bericht op facebook geplaatst etc. We hebben een aantal keren meldingen gekregen dat ze gezien zou zijn o.a. in het Maximapark en in Vleuten. Uren gezocht maar helaas....tot gisteren (26/1). Er belde een meneer dat hij bij een leegstaand bedrijf in De Meern stond waar tijdelijk een aantal mensen woonden. Daar zou Soof regelmatig rondlopen. Ik gelijk ernaar toe en ja hoor, ze liep daar rond. Na haar een paar keer geroepen en met het bakje kattensnoepjes gerammeld te hebben kwam ze naar me toe. Ze heeft regelmatig te eten gehad van de tijdelijke bewoners want ze zag er goed doorvoed uit. Natuurlijk heel aardig hoe ze haar verzorgd hebben. Ook ving ze muizen daar. Ik ben vandaag nog even ernaar toe gegaan maar helaas was er niemand aanwezig want ik heb nog wel een aantal vragen. Soof was gelijk weer "thuis", zat spinnend en wel weer op haar plekje op de bank en wilde echt geknuffeld worden. Uiteindelijk zat ze dus maar zo'n 500 meter van ons huis.........Nogmaals veel dank aan Amivedi voor het eenvoudig maken van posters en flyers en heel veel dank aan alle mensen voor het delen van Facebook berichten, voor het meezoeken en voor alle tips.