Lieske ligt weer op de bank

n592ni2f_0A721C40-0021-450E-B4AF-D7056A300335.jpeg

Onze lieve Lieske ligt weer lekker bij ons op de bank. Na drie verschrikkelijke nachten en dagen. Mijn god wat was het een hel... vanmorgen is Lieske gevonden in de buurt waar ze dinsdag ook weggelopen was. Vanmorgen werd ik meerdere keren gebeld dat ze gezien was. We zijn meteen naar die plek toe gereden. Zodra we haar zagen, zijn we uitgestapt. Ze herkende ons. Eerst dacht ze; ik loop door. Maar toen keek ze ons nog eens aan... en ze kwam naar ons toe gelopen. Zo waren we ineens weer re-united.

Veel mensen zeiden tegen ons dat het weken kon duren, maar dat hoeft dus niet. daarnaast ze zeiden ook dat we haar waarschijnlijk niet zelf te pakken zouden krijgen, maar dat is dus wel gelukt. Dus blijf hoop en vertrouwen hebben. We hebben zelf veel acties ondernomen; een bericht gedeeld op Facebook dat meer dan 3000 keer gedeeld is, flyers opgehangen en uitgedeeld, markeerplekken gemaakt bij de voor Lieske bekende plekken, en vooral heel veel gezocht. Blijf vertrouwen hebben door altijd in jezelf en je acties te geloven, maar ook in je hond.

Geef nooit op.