Boris was aan de wandel

46hdukuz_7843F082-87F4-4D33-A69B-A82C229E30BC.jpeg

Dat katertjes gekke dingen kunnen doen dat wisten we wel, maar zo gek? We waren Boris ruim 2 1/2 week kwijt en we misten hem enorm. Boris is een lief aanhankelijk beestje die trouw voor het keukenraam staat te miauwen als hij naar binnen wil. En als je niet luistert dan gaat Boris zijn volume gewoon steeds wat hoger totdat je hem wel hoort. Tot het moment dat het dagenlang stil bleef voor het raam. Na aanmelding bij Amivedi, briefjes in de straat en Facebook vol spammen, kwam afgelopen zondag het verlossende berichtje.
Boris was waarschijnlijk gevonden! Door de kracht van social media. Na wat foto’s heen en weer uitwisselen wisten we het zeker... dit was onze Boris die 5 kilometer van huis (dat is een lange tippel) languit op de bank lag bij de mensen die hem opgevangen hadden. Hij was er al kind aan huis en dat zegt veel over de liefdevolle manier van z’n tijdelijke onderkomen. Inmiddels ligt hij weer thuis in z’n mandje en gaan we morgen even langs de dierenarts om hem te laten helpen. Ik heb het hem nog niet verteld anders is hij straks weer weg ;-) Wij zijn blij dat hij er weer is en dankbaar voor de goede zorgen van zijn “pleeggezin”.

Bedankt allemaal!