Kitten Diva weer gevonden!

j7lf1dn9_IMG-20180112-WA0003.jpg

Onze kitten van 4 maanden glipte in een oogwenk door de voordeur naar buiten. Omdat ze nog niet gechipt was en nog nooit buiten was geweest maakten wij ons zorgen. Er was op dat moment een hoop lawaai om ons huis heen. Er werd nog ergens vuurwerk afgestoken en onze straat werd op dat moment geveegd met een wagen. Voor Diva onbekende geluiden. Wij hebben haar na een zoektocht in de buurt opgegeven bij Amivedi. Flyers opgehangen en tot in de avond nog met buurtbewoners naar haar gezocht. Geen enkel spoor. Speeltje voer en kattenbak bij de voordeur gelegd zodat ze wist dat ze bij het goede huis was.

De volgende ochtend samen met onze hond vanaf 6 uur weer gezocht. Weer flyers opgehangen en ook bij winkels mochten ze voor de ramen. De wijk leefde heel erg mee! Iedereen zocht mee. Het leek alsof ze van de aardbodem was verdwenen. Totdat ik een telefoontje kreeg van een vrouw die een paar straten verderop woonde. Zij had de kitten gezien en weggejaagd omdat deze in haar huis wilde komen en haar hond niet zo dol was op poezen.

Hierna zijn we vol goede moed weer gaan zoeken in deze buurt. Bijna thuis aangekomen na 2 uur zoeken hoorde wij een miauw nadat we haar naam hadden geroepen. Ze zat in een boom waar ze niet uit kon komen. Nadat we haar eruit hebben gehaald zijn we gauw naar binnen gegaan. Ze keek angstig uit haar ogen en was zeer hongerig. Met behulp van buurtbewoners, flyers, amivedi, facebook en deuren langsgaan is ze uiteindelijk na 32 uur gevonden!!
Maandag laten we haar direct chippen!! Amivedi hartelijk dank voor de snelle reactie!