Kat terug

Poes

Beste vrijwilligers van Amivedi, Als eerste wil ik u hartelijk bedanken voor u hulp. Zonder organisaties als die van u hadden onze vermiste poes niet gevonden. Hier is mijn verhaal:

Onze poes Moerka van minstens 13 jaar oud loopt al 10 jaar lang steeds dezelfde rondje met haar bejaarde baasje. S'avonds komt ze op ons geroep altijd thuis. In de avond van 29 december is ze niet komen opdagen. En dagen daarna ook niet. Meer dan een week liepen we te zoeken en te roepen, flyers ophangen en natuurlijk de kat als vermist aangeven bij de verschillende organisaties. Waarbij ook Amivedi. Op een bewuste zondag kregen wij een telefoontje. Onze poes is gezien op zo een 7 km van het huis vandaan. Het is mensen daar opgevallen dat er een vreemde kat in de buurt rond loopt en dat de kat erg bang is. De oplettende mensen hebben besloten om op het internet zoeken. Een zoekopdracht was gewoon "vermist kat " zo kwamen ze bij Amivedi terecht en daarbij ook onze melding.

Dankzij zo'n organisatie als Amivedi en lieve oplettende en ondernemende mensen kan een oud baasje alweer met zijn maatje wandelen. Hartelijk dank. Pejotter Gryshko