Ziva old english bulldog 1 jaar

xksag5os_20180101_115124.jpg

Op 31-12-2017 om 20:30 heeft ziva zich losgerukt toen er vuurwerk werd afgestoken.
Ze rende in paniek het valckesteinse bos in nabij poortugaal. Wij hebben met de familie heel de avond en nacht gezocht, maar helaas niet gevonden. Vrienden hebben facebook                ingeschakeld en wij amivedi. Er werd volop gezocht, terwijl wij in de ochtend aan het zoeken waren werd ik gebeld door een vrouw die een klein uurtje bezig is geweest om ziva te vangen al liggend in de modder wist ze een touw om de nek van ziva te doen en zo mee te nemen naar huis. Via amivedi wist ze mijn tel. Nr te achterhalen en mij te bereiken. Met het gezin de hond opgehaald en thuisgebracht.

(Hemelsbreed was ze nog 2 kilometer van ons huis. We zijn iedereen dankbaar voor de snelle geboden hulp gr marlon vossenaar)