Vermiste Mickey

1244001-6ggep1mq_xlwm

Zondagavond 13 augustus om 19.30u liep onze kat Mickey (19 jaar en doof) de tuin in, normaliter komt hij na een paar uur terug, deze keer helaas niet.

Om een lang verhaal kort te maken: hij is die nacht om 0.55 u bij het asiel aan de Bronsweg, was gemeld als zwervend bij rotonde Oostranddreef/Runderweg. Het volstrekt onmogelijk dat hij "zelf" in die korte tijd deze afstand heeft gelopen, bovendien was het adreskokertje volledig met ringetje van het bandje verwijderd. Er is gezien dat er iets uit een auto is gezet op die locatie.

Ons sterke vermoeden is dat een buurtbewoner deze actie heeft uitgevoerd met de intentie: dan is die kat weg en komt hij niet meer in mijn huis (dit is misschien 3 keer gebeurd) Wij gaan hier niets mee doen om een escalatie te vermijden maar het is wel heel erg vervelend.