Weer thuis!

1238864-k6nshvb8_ds.jpg

We zijn zo blij, want Ivar is weer terecht. Hij was afgelopen zaterdag niet teruggekomen nadat ons buurmeisje - dat voor de katten zorgde tijdens onze vakantie - hem even buiten had gelaten. Twee dagen later was hij nog steeds weg en dat is helemaal niets voor hem, hij is nooit lang buiten. De brokjes bij de achterdeuren waren ook niet aangeroerd, dus hij was er zeker niet in de nacht geweest (hij heeft altijd honger). We zouden dinsdag weer thuis komen (eigenlijk zaterdag al, maar hadden drie dagen verlengd), maar zijn toen maandag teruggereden. De lol was er voor mij namelijk wel af. 's Avonds thuis pakten we de auto uit en daarna ben ik gaan zoeken. Mijn moeder en het buurmeisje en nog wat hulptroepen hadden dat ook al uitvoerig gedaan, dus tegen beter weten in riep ik hem op de plek waar hij meestal naartoe gaat. Tot mijn stomme verbazing en onuitsprekelijke geluk kwam hij meteen uit de struiken tevoorschijn! Hij was net zo blij als ik. Wat er aan de hand is geweest, blijft een raadsel. Ik dacht echt dat hij ergens opgesloten zou zitten, maar omdat hij meteen kwam toen ik riep, twijfel ik. Misschien miste hij ons zo erg, dat hij liever uit huis bleef én honger leed, dan terug naar het huis zonder ons erin? Wie weet...