Gevonden

gmsayc7p_Bratt 10 augustus 2017.jpg

Vannacht is onze binnenkater en Siamees Bratt ontsnapt. Onze voordeur heeft soms de neiging om vanzelf open te gaan, maar in de bijna 14 jaar dat hij bij ons is heeft hij nog nooit de behoefte gehad om op avontuur te gaan. We hebben een beetje een hectische periode gehad en gisterennacht voordat ik naar bed ging zag ik dat de deur op kier stond. Deur dicht gedaan klink erop. Niet meer over nagedacht. tot ik vanmorgen met onbestendig gevoel opstond. Bij mijn oudste gekeken en daar lag hij niet, niet op alle vaste plekjes in huis. in de tuin gekeken achter voor. Snapte er niets van. Zoek ploegen georganiseerd buurt afgegaan. Daarna flyers gemaakt en ook bij Dierenarts. Amivedi op aanraden van dierenarts zoekbericht gezet. 4x buurt door zachtjes geroepen en in struiken gekeken. Met brokjes gerammeld......helemaal niets. Ik was echt ten einde raad. Totdat mijn man terug kwam en ook weer in de buurt ging kijken. Komt inene met ons mannetje aanzetten. Hij was gebeld n.a.v. onze flyer. Hij lag een straat verderop onder een carport, op de tuinbank en op een warm kussentje. We hebben de mensen uit de grond van ons hart bedankt en een mooie bos bloemen voor ze gekocht. Zo gelukkig dat hij weer terug is. 2 dierbare verliezen was ff teveel geweest, zo blij dat er weer eentje terug is.