Tip: Kijk vooral omhoog

f36l95cg_TijgerIsTerug.jpg

Gelukkig hebben we Tijger terug en dit maakt het gezin weer compleet. via deze weg wil ik iedereen bedanken die geholpen hebben en met name Amivedi. Na het melden van de vermissing had ik de optie om een poster te maken en dit heb ik gedaan. Ik heb gekozen voor 4 stuks per pagina en deze 20x keer uitgeprint en in vieren geknipt. Hierna zijn we de buurt doorgegaan om in elke brievenbus te voorzien van een vermisposter en dit heb uiteindelijk heel veel geholpen.

Door de posters heb ik een aantal reactie's uit de buurt van mensen die mee geholpen hebben met het uitkijken naar Tijger. En onze buurman had de gouden tip. Door de reacties weten we dat Tijger een gevecht heb gehad met een andere kater en uit angst is hij gevlucht.. De buurman kwam zijn kamer binnen en zag in een flits onze kat naar beneden springen en nu blijkt dus dat Tijger uit angst het dak op gevlucht is (huizen zijn hier 2 etages) en durfde niet meer naar beneden. We hebben wel een aantal keer Tijger gehoord maar we keken niet omhoog maar in bosjes en struiken in de omgeving. Na 2,5 dag besloot Tijger toch naar beneden te gaan via het raam van de buurman die stond op de eerste etage en toen de buurman binnen kwam spong hij verder. De buurman wist door de poster dat Tijger vermist was en kwam direct naar ons toe, binnen 10 minuten zat hij bij de tuindeur te mauwen. Op een pijnlijke achterpoot na (gaat nu wel beter) was er geen verwondingen en was direct weer op zijn gemak toen hij binnen was. Dus mijn tip is kijk ook naar boven ookal zou je denken daar zit hij niet maar het kan gebeuren we hebben het zelf meegemaakt en nu begrijp ik de uitspraak "een kat in het nauw maakt rare sprongen" nog beter dan voorheen.

Vriendelijke groet, Albert