Onze Pippa gelukkig weer thuis!

rsxllv3i_pippa foto.jpg

Wat waren we ongerust toen ons kleine poesje van 8 maanden zomaar opeens niet thuis kwam! Op aanraden van de dierenarts hebben we haar meteen aangemeld bij Amivedi. Super dat we daar ook heel simpel posters konden ontwerpen om overal in de buurt op te hangen! We hebben haar vermissing ook gemeld in de buurt-app. Die combinatie bleek goud waard! Onze Pippa bleek al die tijd te hebben rondgescharreld in de tuin van een buur om de hoek. Vanavond hadden ze bezoek (ook uit de buurt) en deze wist te melden dat ze iets voorbij had zien komen op de buurt-app én posters had zien hangen. Die combinatie was opvallend geweest en daardoor wees ze hen er nu op. Vervolgens hebben ze onze Pippa vastgehouden en ons gewaarschuwd. We hebben haar op kunnen halen en zijn dolblij dat ze weer veilig bij ons thuis is!