Aloe is weer terug

qjg33478_DSC_0028.JPG

Aloe is weer terecht. Vanochtend vroeg omstreeks 05:00 uur hoorde wij iets op het platte garagedak, meteen de buitendeur geopend, de tuin en balkon deur hadden wij elke avond al een klein stukje open gelaten zodat Aloe ten allen tijde naar binnen kon komen. Je kan je niet voorstellen hoe blij we zijn.

De andere twee katten en de hond waren zo ontzettend blij en verwelkomde Aloe met een stevige lik beurt. Die vreemde geur dat vonden zij maar niets en zijn bij elkaar op de bank in slaap gevallen. De tips die we hebben gekregen zullen hun steentje zeker bijgedragen hebben en wil deze ook met iedereen delen want niets is zo mooi dat je je geliefde huisdier weer in de armen kan sluiten.

1. Een kat op een vreemd territorium blijft meestal de eerste 10 tot 12 dagen op de zelfde plaats en verstopt zich goed, of ze moeten verjaagd zijn door een hond, dus s"avonds laat of s'morgens vroeg goed zoeken , kijk overal onder,tussen enz. loop niet van huis weg roepend want dan kan ze verder van huis raken, loop eerst een eindje weg en terug roepen.

2. Zet de kattenbak buiten, raam en deur open, zo dat ze lucht ruikt waar ze hoort ,want ze is niet ver weg.

3. Breng dierenartsen, asiels, dierenambulances bij jou in de buurt op de hoogte met foto's en chipnummer als de kat is gechipt en kijk of je het chipnummer wel hebt geregistreerd met het juiste adres oh zo belangrijk.

4.Deel je bericht op sociaal media maar dan wel zonder chipnummer ..

5. Deel flyers uit in je buurt,supermarkten etc. Ik hoop nogmaals dat iedereen zijn huisdier weer terug vind, niets is zo mooi dat je je geliefde huisdier weer in de armen kan sluiten.