Muis

n4yifa6v_Muis.jpg

Dolblij en zielsgelukkig kunnen we eindelijk melden dat Muis (meldnummer: 1211408) weer gevonden is!!! Ze is vel over been en 1.7 kg zwaar, maar met wat vitamine-shots van de dierenarts, extra liefde en warmte gaat ze er met veel aandacht en een beetje geluk bovenop komen maar het heeft tijd nodig.

Muis is door achterburen van mijn moeder naar het dierenasiel in Dordrecht gebracht waarna wij de melding kregen dat ze terecht was. Uiteindelijk heeft ze ongeveer 3 maanden in de straat achter waar ze tijdelijk verbleef bij mijn moeder, in een overwoekerende tuin gezeten. Die tuin wordt nu omgeploegd wat haar te druk werd en ineens tevoorschijn kwam. Althans dat denken we. Bizar hoe dichtbij ze eigenlijk was, zo lang gewoon een straat verderop! We zijn ontzettend dankbaar dat ze weer terug is en is nu weer bij ons thuis, waar ze hoort. Geen verhuizingen meer in haar leventje dus vanaf nu aansterken en veel knuffelen. Bedankt dat jullie het werk doen dat jullie doen! Hopelijk worden alle andere lieve beestjes óók gevonden. Houdt hoop, zo zie je maar met Muis. De wonderen zijn de wereld niet uit!