Luna is weer thuis!

gtzebh10_20170410_175132.jpg

Elke dag zit onze pers Luna in onze tuin, ze vind het heerlijk om buiten te zijn, maar verlaat nooit de tuin. Tot afgelopen zondag.

Rond 12u kwamen we erachter dat Luna niet meer in de tuin was en ook in huis was ze nergens te vinden. Alle kasten, kamers enz. hebben we doorzocht. Na een aantal uur zoeken met hulp van familie hebben we een melding gemaakt bij Amivedi, op facebook, waarismijndier.nl en bij de NDG waar haar chip geregistreerd is. We hebben een poster gemaakt en in de wijk opgehangen en de buren gevraagd mee uit te kijken naar onze lieve Luna. Ook hebben we een heleboel tips gekregen en opgevolgd via facebook en de dierenambulance, ondertussen was het al laat op de avond, niemand had iets gezien of gehoord en de moed zakte ons in de schoenen.

Bij een allerlaatste zoekpoging voor het slapengaan horen we een bekende miauw. Na een tijdje goed luisteren en zoeken komen we erachter dat ze onder de moterkap van een van onze buren verstopt zit. Ze zat vast en kon hier niet uit. Onze buurman lag al op bed maar was zo lief toch de moterkap open te maken en zo kon Luna gelukkig mee naar huis. We moeten er niet aan denken wat er gebeurd was als we haar niet hadden gevonden en onze buurman de volgende ochtend naar zijn werk was gereden.. ondertussen zijn wij en Luna van de schrik bekomen en ligt ze weer heerlijk (voorlopig aan een tuigje) te genieten in onze tuin!