Dizzy is terecht

tsf2qvm2_19894340_1650127435020137_1852269243_n.jpg

Dizzy was sinds vrijdagnacht vermist. Ik ben zeer gehecht op hem. Toen ik zondag ochtend  door had dat Dizzy niet thuis was gekomen, was ik echt in paniek. Wat moet je dan? Ik heb hem als vermist opgegeven via Amivedi, op meerdere facebook pagina's en mijndieriszoek.nl. Ik heb contact opgenomen met de dieren asiel en de dieren ambulance, flyers gemaakt en verspreid. Dizzy opgezocht in de buurt. Vanavond rond 21uur ben ik Dizzy weer gaan zoeken met een zaklampje, ik had weinig hoop en ik dacht, ik doe dit eigenlijk voor mijzelf, want hij kan overal zijn en ik vind hem niet. Maar ja hoor!! na 1,5uur zoeken heb ik hem gevonden !! tussen de struiken zat hij. Ik ben dolsblij en opgelucht!! Als je je dier kwijt bent kan dat heel eng zijn maar geef het niet op, blijf zoeken, blijf hoop houden. Want uiteindelijk komt hij terecht :)