Puckie werd huiskat verpleeghuis

puckie

Vandaag (27-06-2017) werden we gebeld door de Dierenkliniek Steenwijk dat onze kat (vermist sinds januari 2014) met een dame bij deze Dierenkliniek was om haar te laten inenten. Wij hebben haar als vermist opgegeven bij Amivedi eind januari 2014 en vreesden met grote vrezen dat ze niet meer zou leven.... ze is dus na  tweeënhalf jaar weer terecht gemeld.

Gelukkig heeft ze een chip, zodoende werden we gebeld. Een grote verrassing en we waren heel erg verbaasd! De dame die met Puck bij de kliniek was vertelde dat Puck al ruim twee jaar de 'huiskat' is van verpleeghuis Zonnekamp te Steenwijk en dat ze best mag blijven, de bewoners van de ' gesloten afdeling' van Zonnekamp zijn blij met haar, ze ligt op bed te slapen en ligt vaak op schoot en wordt verwend, wie wil dat nou niet?!

Na overleg hebben we besloten dat Puck daar mag blijven want hoe wordt ze door onze andere drie katten bij ons thuis opgevangen?

We zijn ontzettend blij dat er goed voor haar is gezorgd en dat ze het naar haar zin heeft maar ook dat de bewoners blij met haar zijn!