Bavetje is weer thuis

r6nw89k4_19403311_10155358380033428_1124001347_o.jpg

Het waren een aantal spannende dagen. Vanaf hoeveel dagen is een poes vermist?

Als reactie op die vraag, hoorde ik dat sommigen na 3 maanden nog naar huis komen en dat andere poezen die pas verhuisd zijn zelfs tot honderden kilometers weer naar hun oude huis terugkeren.

Maar daarmee wist ik nog steeds niet waar ons Bavetje zat en of ze terug zou komen. Voor we verhuisd waren, kwam ze dagelijks naar huis. Dus ik vond 3 dagen al genoeg en meldde haar aan als vermist bij Amivedi en ook bij de dierenambulance van mijn streek en bij NDG waar haar chip geregistreerd is.

Gelukkig hoefden we niet te lang ongerust te zijn en kwam ze na 5 dagen weer de tuin inrennen. Voor haar nog geen posters ingezet, en het feit dat zij na 5 dagen weer opdook, geeft ons ook de hoop dat Crispy die een dag later verdween nog niet terug is, ook nog zal opduiken.

Voor haar gaan we wel de poster printen. Hoe meer mensen het zien, hoe meer kans. Tja, nieuwe omgeving, gigantische natuur rondom, dat vraagt tijd om te verkennen. Maar hopelijk doet ze dat vanaf nu met een dagelijks tussenstopje thuis.

En hopelijk kan ik gauw ook laten weten dat Crispy weer thuis is.