Spooky terecht

fspmmz0r_IMG-20170616-WA0005.jpg

Wij waren net 3 weken verhuisd. Spooky ging na 3 weken voor het eerst in zijn leven naar buiten. 8 jaar oud. Een hele week ging het goed. Hij kwam gewoon weer thuis. Tot de 7e dag... rond 15.30 zag ik hem voor t laatst.

Mijn hart brak... mijn knuffelbeer weg... meteen met man en macht gezocht maar geen Spooky. 'S avonds aangemeld op Amivedi en Facebooj en mijn Facebook groep van de wijk.

We zijn blijven zoeken en delen maar geen Spooky. De hoop werd minder. Gisteren besloot ik nogmaals de advertentie van Amivedi te delen op de Facebook wijk pagina. En vanmorgen kreeg ik bericht dat een vrouw hem had zien lopen.

Ik vroeg haar of hij het echt was op de foto en ze bleef aangeven dat hij het was. Ik heb het adres opgezocht mn fiets gepakt en de bench. Ik ben drie minuten onderweg geweest daar ben ik gaan roepen en fluiten. Na 5 min. hoorde ik zijn miauw... Zou het echt? Daar was Spooky!

Erg vermagerd maar het was hem! Ik heb hem snel in de bench gedaan en ben met een noodgang naar huis gefietst. Eenmaal thuis meteen eten gegeven, hij schokte het naar binnen. Mijn hele gezin stond verbaast het was 'm echt! Godzijdank is hij thuis.

Hij moet nog aansterken maar hij wordt snel weer de oude. Volgende stap is chippen. Ik wil dit nooit meer meemaken. Bedankt Amivedi voor jullie hulp!