Tom is terug

a3spqqri_tommy.jpg Normaal is Tom een binnenkat, maar de laatste tijd wil hij steeds naar buiten en als ik hem niet naar buiten laat gaan dan zoekt hij een oplossing= uitbreken en hij wordt er heel erg goed in. Normaal komt hij binnen 24 uur terug, maar dit keer niet. Vorig jaar was hij ook uitgebroken en kwam naar 9 dagen pas thuis. Ik weet dat het ook anders kon aflopen, ik heb al meer dan 20 jaar katten van mij zien verdwijnen, gechipt, ongechipt, met halsbandje, zonder halsbandje met adres kokertje, instanties gewaarschuwd(asiel, dierenarts, politie), posters ophangen, nooit heb ik ooit iets van ze gehoord of gezien. Het was dan ook een opluchting dat mijn kereltje weer thuis kwam. Maar ik ben bang dat Tom het nooit zal opgeven om uit te breken. Het belangrijkste is dat dan maar weer gezond en wel weer veilig thuis zal komen.