Star-Lee is weer thuis

co1cpksx_20170531_162136.jpg

Gisteren stond na maanden onze Star-Lee opeens weer voor de deur. Ik kon het niet geloven. Star-Lee is een buiten kat en kwam altijd in de avond weer thuis om lekker bij ons te kroelen. En liep in de ochtend met onze hond een rondje mee. Dan kreeg hij wat lekkers te eten en daarna vertrok hij de weide wereld in tot de avond. Helaas kwam hij op een avond niet meer terug. Tot groot verdriet van ons allemaal. Een paar dagen voordat hij gecastreerd en gechipt zou worden. Hij was immers nog maar 10 maanden oud.

En gisteren hoorde ik een gemauw voor de deur en kon mijn ogen niet geloven toen ik de deur open deed. Mijn weggelopen kitten is terug gekomen als een grote kater. Niet vermagerd of gewond. Gezond en flink gegroeid. Gelijk liep hij naar onze hond en ze begonnen te snuffelen en kopjes aan elkaar te geven. Door naar de plek waar zijn eten en drinken altijd stond. Na zijn buikje vol te hebben gegeten ging hij op zijn favoriete plekje liggen, mijn bed. Toen mijn dochters thuis kwamen was het tranen met tuiten. En star-lee genoot als vanouds van de liefde die hij ontving. Dierenarts gebeld en terwijl ik dit bericht type wordt star-lee gecastreerd en gechipt. Ook heeft hij weer een halsbandje om want die is hij waarschijnlijk kwijt geraakt. Weer een nieuwe gekocht met een adreskokertje eraan. En nu maar hopen dat als hij weer naar buiten gaat hij dan in de avond weer thuis komt.

Welkom terug star-lee we hebben je enorm gemist.