Tessa is weer thuis

plop

Nadat onze kat Tessa op 12 april niet meer thuis kwam waren we erg ongerust. We hebben haar bij Amivedi als vermist opgegeven, posters opgehangen, de dieranrts gebeld, op mijn Facebook gezet enz. Maar er kwam geen nieuws en we waren dan ook bang dat we nooit meer iets van haar zouden horen. Maar op zaterdag 27 mei werd ik gebeld door Elise van Amivedi. Ze had me een foto gemaild en vroeg of ik wilde kijken of het onze Tessa was. Ik herkende haar direct en de tranen schoten in mijn ogen. Ze was gevonden in Arkel ( wij wonen in Leerdam) en opgevangen door lieve mensen. Later die dag hebben we haar opgehaald en nu is ze weer een paar daagjes thuis. Ze is wat mager en slaapt veel maar elke dag lijkt ze zich beter te voelen. We zijn heel blij dat Amivedi er voor gezorgd heeft dat wij Tessa weer teug hebben. En we zijn ook heel blij dat er lieve mensen zijn geweest die tijdelijk voor haar gezorgd hebben. We hopen dat we nog heel veel jaren van haar gezelschap mogen genieten.