Minn Gersje

Vanaf 24-5 werd mijn poes Gersje al 24 uur vermist. Tips opgezocht, zeeën van tranen. En advies van de mevrouw van Amivedi van Rotterdam zuid! Zij was daar om mij gerust te stellen, vandaar nu ook mijn berichtje. Kalm werd ik ervan, omdat zij zei dat alles goed zou komen en vertelde dat ik wel 10x per dag mocht bellen als ik vragen had. Dit was precies wat ik nodig had. Dagen heb ik rond gelopen, flyers uitgedeeld, bij mensen aangebeld en vriendjes gemaakt met andere katten die wel op mijn geroep af kwamen. Nu, vandaag, hoorde ik Gers miauwen vanuit een tuin. Ik heb haar gevonden! Dit voelt als geluk! Wat een reis zou zij gemaakt hebben. Het enige wat ik kan zeggen, geef niet op! Wij gaan genieten van elkaar! Zonder Amivedi gevonden, maar zeker de hoop gehouden door de meest vriendelijke mevrouw van Amivedi Rotterdam zuid! Petje af! En onwijs bedankt!