Boef is thuis

lwuuyv78_IMG_4998.JPG

Boef dacht nog even lekker buiten te gaan spelen zaterdagavond, komt altijd even snel de tuin in rennen of het huis om te kijken of ik er nog ben. Zo ook zaterdagavond, tot 11 uur, hierna geen teken meer van boef. Deur open gehouden zodat hij toch terug naar binnen kon komen. Boef heeft namelijk nog nooit voor een dichte deur gestaan. Zondagochtend was boef nog steeds niet terug.

Door Amivedi in te schakelen kwam hij ook op Facebook. Dit bericht werd massaal gedeeld. Helaas geen teken van boef, rondgevraagd in de buurt en 's avonds aan het roepen geweest. Weer het raam open gelaten zodat als hij terug kwam, weer lekker op bed kon komen liggen. Maandagochtend nog steeds geen boef, weer wat gezocht en rondgekeken maar nergens te vinden. 'S avonds om half 11 kreeg ik een pb via Facebook! Iemand had hem in het bos gezien en hem herkend van Facebook, doordat het een allemans vriend is ging hij gezellig met deze mensen kroelen en hebben hem mee naar huis genomen. Na dit bericht ben ik hem natuurlijk gelijk op gaan halen!! Hij hoorde onze stemmen al door de brievenbus en begon hard te mauwen. Eind goed al goed! Boef ligt hier weer heerlijk op bed! Maar heeft wel even buiten spelen onder toezicht 😉