Peanut terug op moederdag

fr7pzqbg_Peanut.jpeg

Na 8 maanden op ons nieuwe adres gewoond te hebben was onze zwarte kater op een maandagmorgen verdwenen. Overal gezocht, flyers opgehangen, advertentie in de krant en een melding op Amivedi: geen Peanut. Hij leek van de aardbodem verdwenen.

Tot na 6 weken, uitgerekend op moederdag, iemand van de dieren-alarmcentrale belde dat hij gevonden was. Hemelsbreed zo'n 3 kilometer van ons nieuwe huis en 1 kilometer van ons oude huis.

Oplettende en aardige mensen hadden een vermagerde kat in hun tuin zien rondlopen en hem een tijdje gevoerd. Navraag in de buurtapp leerde dat niemand een kat miste waarop ze de dierenambulance gebeld hebben.

Deze heeft de chip uitgelezen en zo stond hij, per dierentaxi op moederdag weer voor de deur. Die hele kilo die hij kwijt was heeft hij er inmiddels bijna volledig weer bij en ook zijn plek op de stapel schone was heeft hij weer teruggevonden.