Truus overlevingsdiner

truus (1)

Truus is een rood poesje van 9 maanden. Ze is een ontzettend gezellig en slim beestje- is de hele dag om me heen en bemoeit zich overal mee.

Ze is verslaafd aan eten; ze eet ( en pikt) alles wat ze kan krijgen, van dropjes, olijven, gebakken eieren tot rauwkostsalade met veel knoflook er in.

Dinsdagavond is ze voor het slapen gaan nog even de tuin ingegaan en kwam niet meer terug. Ze was nog nooit langer dan een paar uur van huis geweest maar de hele woensdag en donderdag bleef ze weg.

Ik wist dat ze ver weg moest zijn, want als ze in de buurt zou zijn was ze al lang teruggekomen, al was het alleen maar om te eten. Vrijdagnacht om 02 u kwam ze het kattenluik binnen!

Ze was uitgehongerd en heel erg dorstig. Tot mijn stomme verbazing ging ze na het eten weer naar buiten en bleef een half uur weg. Ik had verwacht dat ze van uitputting in slaap zou vallen, maar Truus ging weer op pad en kwam terug met een grote zwarte vrijwel opgegeten kauw die ze vol trots bij mijn bed legde!

Het beest kreeg ze amper door het kattenluik! Ze had het restantje van haar 'overlevingsdiner' voor me opgezocht en naar huis gebracht! Ik ben dolblij dat ze weer terug is en ik ben eigenlijk ook heel trots op haar dat ze toch in staat blijkt te zijn zichzelf in leven te houden en de weg maar huis weer terug te vinden.

En dat voor 9 maanden oud!

Mijn dank aan AMIVEDI voor het registreren van mijn vermiste Truus- gelukkig heeft ze zich zelf kunnen redden!